Το νέο επαγγελματικό βήμα της Kim Kardashian δεν το περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Την είχαμε όμως ικανή

Καθ’ οδόν προς το νέο της επαγγελματικό βήμα βρίσκεται η Kim Kardashian και ο κόσμος του Hollywood που ήδη γνωρίζει ποιο είναι αυτό αδημονεί να την απολαύσει. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση για το Keeping Up With The Kardashians η reality star έχει πια συνηθίσει τον φακό και κάπως έτσι σκέφτεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Kim Kardashian θα παρουσιάζει την εκπομπή «Live» στο κανάλι ABC παρέα με τον Ryan Seacrest, στην θέση της Kelly Ripa. Ναι, ναι όπως το άκουσες! Η Kim Kardashian θα γίνει παρουσιάστρια και είναι κάτι που της αρέσει πολύ. Η τηλεόραση άλλωστε δεν είναι πια κάτι καινούτγιο γι’ αυτήν.

Η reality star τα έχει κάνει κυριολεκτικά όλα (δική της σειρά μακιγιάζ, εφαρμογές κινητών, ρούχα, εκπομπή) οπότε το μόνο που έμενε ήταν η παρουσίαση μια εκπομπής. Μπορεί να μην είναι η δική της εκπομπή και να μην είναι η κεντρική παρουσιάστρια, ωστόσο ακόμη κι έτσι είναι απίστευτα ενθουσιασμένη. Που ξέρεις μπορεί του χρόνου να έχει μία ολόδικη της εκπομπή την οποία και θα παρουσιάζει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης